چرا کیک خمیر می شود؟ - دهکده مثبت اندیشان (نیم مین)

درباره نویسنده

    : سلام،سلامی مملو از آرزوی سلامتی برای همه ی شما ساکنین دهکده مثبت اندیشان نیم مین. شاید هر روز برای تو دوست عزیزم سوالات ریز زیادی در زمینه های مختلف خانه داری پیش بیاد و فکرتو مشغول کنه و یا وقتی بیمار شدی دوست داشته باشی بدونی چه جوری با تغذیه سالم و طبیعی زودتر خوب بشی .من سعی کردم با مطالب کوتاه و خواندنی،این نکات را در اختیارتون قرار بدم.شما هم اگر سوالی در این زمینه ها دارید از ما بپرسید تا در حد توانمون کمکتون کنیم.همیشه گل لبخند رو لب هاتون شکوفا باشه

تبلیغات

ads
۱۷
۰۸
۹۲

چرا زمانی شیر درون کیک میریزیم کیک خمیر می شود؟اگر درصد چربی شیر بالا باشد با روغن کیک مخلوط می شود و در نتیجه چربی کیک را بالا می برد و کیک سنگین و خمیری می شود.


Short Link : wWw.Nimmin.ir/N10859/
نوشته شده توسط الهام صالحی | ۰ دیدگاه دسته بندی شده در نکات آشپزی, نکات ریز خانه داری

.: اشتراک گذاری این پست :.

ارسال دیدگاه


  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
بالا
بیشتر ...

خدمات دیگر